Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2007 12:19 - За казаците и за атаманите
Автор: mario3 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3212 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 23.07.2007 09:35


image
Приписват на цар Соломон прозрението, че всичко е суета... Далеч от мисълта да се съизмервам с легендарния мъдрец, бих си позволил да допълня към тези думи "... и реклама". Защо ли? Защото именно тя наложи в представите ни образа на мъжа с идеална кожа на гърдите, без нито един косъм. И при все, че доскоро се смяташе, че представителят на силния пол не е такъв, ако не е подобаващо окосмен, сега вече реалността е съвсем друга... 
И така - жребият е хвърлен! Ще се опитам да се присъединя и аз към по-добре изглеждащата силна половина от човечеството. За целта си избирам подходящо козметично студио, което е специализирано в подобни процедури. Запътвайки се натам, се опитвам да изнамеря подобаващ аналог на добре познатата на всички поговорка "Трай, бабо, за хубост!". Единственото, за което се сещам, е "Търпи, казак, атаман ще станеш!". Да, наистина се доближава до идеята, още повече, че казаците могат да се похвалят с една достатъчно солидна космена покривка. Докато се изкачвам по стълбите, в главата ми се редуват "културните" напластявания и пред очите ми "преминават" освен въпросните казаци и образите на запорожците, които пишат писмо на турския султан (ама това се казва окосмяване!). Към тази безумна извадка се включва и ликът на популярния от STAR WARS космат гигант Чубака, който наистина прилича на самоходен китеник. 
И така, вече съм пред вратата на студиото. Звъня и си мисля дали постъпвам правилно - все пак толкова много години съм преживял с тези косми, които макар и да не са много, все пак са си мои...  Но врататa се отваря и вече е късно за път назад!
За да не ви тормозя с излишни обяснения само ще уточня, че въпросната процедура е наистина безболезнена, защото за целта се използва така нречената "интензивна пулсова терапия". Тя наистина е призвана  дълготрайно да премахне нежеланото окосмяване по всяка част от тялото. Докато лекарката се мъчи над мен разбирам, че за да може резултата да е сигурен, човек трябва да се подложи няколко пъти на това чудо, защото космите са в различен период на растеж. И след това между 3 и 5 години няма защо да се тревожи за казаци, атамани, запорожци и Чубака, тъй като ще я кара без окосмяване по гърдите. Живот и здраве, разбира се! Само дано междувременно рекламните компании не решат отново да извадят на преден план типа силно окосмен мачо! Е ако това се случи, тогава ще му мислим! А сега ще я караме така - с гладка кожа... 

P.S. На снимката - идеално обезкосмен мъж от поредната рекламна кампания...


Тагове:   казаците,


Гласувай:
0



1. estrella - Мислех
23.07.2007 23:33
че с теб сме имунизирани срещу влиянието на "тренда", но виждам, че е заразно. Дали това означава, че трябва да се подготвя за операция на носа?;)
цитирай
2. lumberjack - Без тез :)
25.07.2007 11:46
Ако чуеш за козметика или процедури, които постигат точно обратния ефект, пак напиши нещо! Имам предвид не лечебни процедури, присаждания или каквото и да е там, а просто нещо, което също чеше мъжката суета, но в точно противоположна посока - увеличаване на телесното окосмяване.
Изобщо не се майтапя!
Мина много време откак фактът, че си се обезкосмил, едва ли не кара околните да гледат на теб като на по-висш. Дори чувам, че някой така изглеждали по-интелигентни :)))
Аз пък много се радвам на космената си покривка по ръцете, краката, гърдите, гърба и други места и дори съжалявам, че не е толкова гъста, колкото би ми се искало :)
Затова напиши нещо, ако решиш да пробваш окосмяване :) Поне да разберем къде трябва да ходят хората, настроени на моята вълна :)))

П.П.: Четох този текст в пълния му вариант преди доста време. Беше публикуван в... Сега си го съкратил прекалено много. Но поне се радвам, че в този блог мога да прочета и други неща на автора.

Хайде със здраве, пардон - с косми :)))))))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mario3
Категория: Лични дневници
Прочетен: 110330
Постинги: 22
Коментари: 57
Гласове: 347
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930